HABERLER

İskandinav stilini duvarlarınıza yansıtın!

İskandinav stilini duvarlarınıza yansıtın!

Rasch markasının Cato duvar kağıdı koleksiyonu ile minimal ve modern İskandinav stilini evinize taşıyabilirsiniz! 

Sade, aydınlık, güçlü ve zamansız bir stile sahipseniz trendlerin değil, stilinizin peşinden gidersiniz. İşte Cato ile aradığınız atmosferi yansıtabileceğiniz stil sahibi mekanlar yaratmanız mümkün!

Rasch markasının Cato koleksiyonu geometrik ve çizgili desenlerden doğadan ilham alarak tasarladığı ağaç ve çiçek desenlerine uzanan minimal ve modern alternatifleri ile stilinizi yansıtabileceğiniz pek çok tasarımı bir arada sunuyor. Ağırlıklı olarak krem, gri ve beyaz gibi açık renklerin yanı sıra hardal, ahududu ve mavi gibi göz alıcı renklerin de kullanıldığı Cato duvar kağıdı koleksiyonu ayrıca; gümüş, altın dokunuşlara ve metalik efektlere sahip desenleri ile de klasik İskandinav stiline farklı bir bakış açısı kazandırmak isteyenler için ideal!

Tüm Rasch koleksiyonlarında olduğu gibi, kalite ve teknik özellikleri ile fark yaratan modern ithal duvar kağıdı koleksiyonu, kolay temizlenebilmesi, güneş ışınlarına dayanıklı olması, ekolojik olması, RAL ve CE sertifikaları güvencesinde insan sağlığına zararlı hiçbir maddeyi barındırmaması gibi birçok avantajı ile de ön plana çıkıyor.